SAKARYA / SERDİVAN - Serdivan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

(0__) ___-____
Arabacıalanı Mah. Eski Kazımpaşa Cad. 576.Sok. No:5 Serdivan/SAKARYA
Vizyon
VİZYONUMUZ Niçin varız, Neyi-Nasıl yapmalıyız, sorularını sürekli soran ve sorgulayan değişimi ve gelişimi ilke edinen rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri konusunda örnek kurum olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Eğitim öğretim kurumlarında özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizi belirlemek, bireysel incelemelerini gerçekleştirmek uygun olan eğitim kurumlarına veya programlarına yönlendirmek ve yerleştirmek, tüm eğitim-öğretim kademelerindeki öğrencilerin eğitsel, gelişimsel ve önleyici rehberlik yaklaşımıyla öğrencinin kendisi, öğretmeni ve ailesi tarafından yetenek, beceri ve diğer özelliklerinin fark edilmesine, öğrencinin yaşadığı ortamın iyileştirilmesine ve etkili öğrenme ve çalışma becerileriyle motivasyonlarının artırılmasına, öğrenci gelişimlerinin okul ve aile boyutunda da desteklenmesidir.
Öğretim Şekli :-
Doğalgaz (Kalorifer)
Ulaşım
Çarşı merkezden Serdivan istikametine seyreden (Yıldız Mahalle veya Sultan Sokak Dolmuşları) dolmuşlar, Eski Kazımpaşa Caddesinden geçen dolmuş, minibüs ve belediye otobüleri ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Merkezimiz Serdivan - Eski Kazımpaşa Caddesi üzerindeki E-Sınav Merkezi´nin yanında bulunan Nilüfer Özel Eğitim Uygulama Okulu ile aynı binada hizmet vermektedir.
Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 4 km mesafededir.
* SOSYAL AĞI VERİMLİ KULLAN, HUZURLU OL! * GÖR BENİ * ÜÇ KUŞAK BİR, BERABERİZ